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The black truffle: its history, uses and cultivation / by Ian R. Hall and Gordon Brown; with the co-operation of Nelson Dimas.

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Mosgiel, Nueva Zelanda : Invermay Agricultural Centre, 1989.Edición: Primera ediciónDescripción: 73 páginas : fotografías y esquemasTipo de contenido:
  • Texto
Tipo de medio:
  • No mediado
Tipo de soporte:
  • Volumen
ISBN:
  • 0477081053
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 635.8  H176  21
Contenidos:
History and folklore -- Cooking with truffles -- Mycorrhizas and truffles -- The soil and climatic requirements of the black truffle -- Establishing a truffiére -- Maintenance of a truffiére -- Harvesting, yields and returns.
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Bibliografía página 67.

History and folklore -- Cooking with truffles -- Mycorrhizas and truffles -- The soil and climatic requirements of the black truffle -- Establishing a truffiére -- Maintenance of a truffiére -- Harvesting, yields and returns.

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